ÄFF lägger favoritskapet på IFK Malmö

Ganska klassiskt kan man kalla det. Favorittippade Ängelholms FF väljer att lägga över det tryck på serieseger i Supertvåan som man fått av massmedia på motståndarna. Och mest på måndagens premiärmotståndare IFK Malmö.

Truppen: Fredrik Larsson, Roger Christensson – Per Vig, Stavros Papadopoulos, Afrim Shulemaja, Fredy Pedrotti, Felix Erlansson, Magnus Nilsson, Ulrik Jansson, Björn Sjöberg, Jonas Axeldahl, Niklas Gudmundsson, Gustav Warfving, Sebastian Delsinger, Vlado Reljanovic, Carl Henrik Ljunge

Aktuellt: Endast anfallaren Mattias Eriksson, som har varit sjuk, har inte kunnat gå för fullt på träningarna i veckan. Han står över matchen mot IFK Malmö, men är fit for fight igen senare i veckan.

Niklas Gudmundsson har haft lite känningar i ljumsken på sistone, men ska nu vara kurant. Således är det en frisk ÄFF-trupp bestående av ovanstående 16 spelare som äntrar bussen till Malmö på måndagen.

Peter Lenell, tränare i Ängelholms FF: Det skall bli kul att komma igång igen, vi har väntat på det här ett bra tag nu. Och morgondagens (läs måndagens) match mot IFK Malmö är jätteinspirerande. Vi älskar tuffa matcher.

Jag räknar "di gule" som knappa favoriter i serien före Mjällby AIF. De kommer direkt från Superettan och har en stark trupp. Vi hoppas givetvis själva kunna vara med däruppe, men det gäller att hela tiden ta en match i taget.