Noterat från restaurang Wega

På tisdagskvällen hade IFK Malmös Supporterklubb årets första möte på restaurang Wega. Som vanligt vid sådana här träffar kom det upp en del matnyttigt. Ifkmalmo.com kunde notera att…

…den samlade skaran uppgick till 36 personer, något fler än vanligt. Bland de särskilt inbjudna fanns såväl A-lagstränarna i fotboll, Anders Grimberg och Deval Eminovski, som kassören för ungdomshandbollen, Staffan Olofsson.

…Deval Eminovski höll ett intressant anförande om den nya spetstruppen och om hur detta på sikt kan visa sig betydelsefullt för slussningen av talanger till A-laget. Han betonade också vikten av att man nu har möjlighet att spela elva mot elva på träningarna.

…Staffan Olofsson pratade om ungdomshandbollens fantastiska framfart. Från 0 till runt 80 aktiva på bara ett år är anmärkningsvärt. Trots förluster på löpande band är gemenskapen god och stämningen för det mesta positiv.

…IFK Malmö fick in drygt 3200 kr på lotterier och dylikt i måndagens match mot Ängelholms FF. Av dessa inkomster kom 867 kr från de gula hinkarna som vandrade runt på Malmö IP. Många bäckar små som det heter…

…34 namn numera finns på listan över personer som är villiga att skänka 1000 kr. Det börjar så smått närma sig de 50 som är kravet från aktionsgruppen "Hjälp styrelsen". Målet är dock 100 personer.