Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Mulet och 13° C.

Skador/sjukdomar: Träningen dagen efter match innebär många gånger manfall. Så även efter Bunkeflo-matchen då det bara kom elva stycken ut till planen. Därför fick tre av tränarna Anders Grimberg, Deval Eminovski och Freddie Roth deltaga.

Jonas Danielsson, Magnus Eriksson, Marcus Svensson och Niclas Öberg körde samtliga rehabiliteringsträning. Medan det mest behövs vila för de tre förstnämnda är läget värre för Öberg. Han har fått spelförbud i tio dagar på grund av att knäet har svullnat upp.

Tom Henriksen har problem med en rälig hosta som dessutom kostat såväl lördagspasset som gårdagens match. Fredrik Jönsson och Mattias Filipanics var bara iväg i tjänsten och är således helt friska.

Anders Grimberg, tränare: Skiten skulle ur muskulaturen så det blev en hel del jogging/löpning. Först en inledande lite lugnare på en kvart som uppvärmning och sedan i slutet av träningen en längre där vi verkligen löpte loss.

Däremellan var det positionsspel och tvåmål fem mot fem på liten yta. Vi brydde oss inte om så mycket mer. Hoppas bara nu inte att det inte är något allvarligare med småskavankerna som vi har på en del spelare.