IFK Malmös P90 är ännu utan seger i Skåneserien grupp B. Tredje matchen blev även den en stor besvikelse. Sjöbo IF kunde vända och vinna med 3-2 sedan "di gules" spel rasat ihop totalt i den andra halvleken.

Lars Lundberg:

Laget kom till matchen idag och var väl medvetet om att det skulle bli tufft, men killarna trodde nog att det skulle bli som förra gången man mötte dem i Veberöd där det blev seger med hela 5-0.

Matchen började annars bra, men efter tio minuter kom 0-1 och därefter hade IFK problem med att komma till klara målchanser. Två minuter före halvtid kom dock Ayoub Ahmad fri efter ett inlägg av Kristoffer Bertolino och lyckades sätta bollen i mål.

Den andra halvleken började också bra i ett högt tempo, vilket gav utdelning redan efter fem minuter. Ayoub Ahmad höll sig väl framme och stötte in den, efter att Rebar Alis frispark gått i ribban.

Därefter kom det verkliga raset. IFK slutade spela fotboll och tappade spelet helt. Nu måste killarna skärpa sig och förstå att det inte finns några lätta matcher i den här serien. Mirko Lukic, Ayoub Ahmed och Ali Burrniku var de enda IFK-spelarna som förtjänade beröm.

IFK Malmö – Sjöbo IF 2-3 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Senad Ramic, Malmö
Mål: 1-1 (28) Ayoub Ahmad, 1-2 (35) Ayoub Ahmad
Varningar:
Utvisningar: Vladan Jelic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Vladan Jelic
Mustafa Karim
Mirko Lukic

Demokrat Maxhuni
Valon Makolli
Ahmed Nemer
Kristoffer Bertolino

Ali Burrniku
Ayoub Ahmad

Avbytare

Amar Bacevac
Dennis Celebic
Mohammed El Jaouni (dy)
Omar Aouida
Rebar Ali