P91 krossade Shkendia

12-0, 1-0 och 10-1. Det är siffrorna för IFK Malmös P91 efter tre omgångar i Malmöserien grupp A som man ligger tvåa i på sämre målskillnad än ledande FC Malmö. På tisdagen krossade man Shkendia IF fullständigt med 10-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Killarna gjorde en bra match idag. Stundtals var det också riktigt bra passningsspel och vi jobbade verkligen som ett lag när vi spelade. Vi hade hoppats på vinst, men med lite bättre skärpa hade det kunnat bli mycket större.

Trots allt är jag fullt nöjd med vad killarna presterade ute på planen. Det är inte lätt att göra mål på ett lag som backar hem med alla spelarna och ställer dem på led framför målet. Tio mål framåt är aldrig fy skam.

Alla killarna får godkänt, men några stycken förtjänar extra plus efter denna match. De som var bäst var Hamodi Hotait, Gazmend Gash, Tobias Rosenlind, samt Robel Geresus som gjorde ett mycket bra inhopp.

Shkendia IF – IFK Malmö 1-10 (0-4)

Arena: Rosengårds Södra IP
Mål: 0-1 (13) Hamodi Hotait, 0-2 (22) Ibrahim Abutaq, 0-3 (23) Hamodi Hotait, 0-4 (25) Hamodi Hotait, 0-5 (32) Jalal Masri, 0-6 (40) Tobias Rosenlind, 0-7 (42) Dino Duli, 1-8 (50) Walle Ben-Amara, 1-9 (52) Yehia Abed El Rehman, 1-10 (60) Ibrahim Abutaq
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Walid Shams

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Marwan El Jaouni
Galal Rasho

Tobias Rosenlind
Hamodi Hotait
Gazmend Gashi
Kevin Sjöberg

Jalal Masri
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Adrian Muli
Dino Duli
Milad Zare
Robel Geresus
Walle Ben-Amara