Träningskollen tisdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol och 16° C.

Skador/sjukdomar: Ivan Milosevics känner inte av överansträngningen i baksidan av låret längre. Han tränade för fullt igen på tisdagen, medan det var rehabiliteringsträning för Magnus Eriksson och Pontus Andersson.

Anders Grimberg, tränare: Jonas Danielsson höll återigen i uppvärmningen som bestod av jogging i ungefär tio minuter. Teknik- och spelövningar följde sedan i tjugofem minuter, innan vi delade upp gruppen.

Spetstruppen gick in och det blev tre lag med sju spelare i varje. Medan två åt gången ägnade sig åt spel, hade den tredje tempolöpning. Glädjande är förresten också att Zoran Jovanovic beslutat sig för att flytta upp från J- till U-laget igen.