Träningskollen onsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Gråmulet och endast 10° C.

Skador/sjukdomar: Då var det bara Magnus Eriksson kvar på skadelistan. Pontus Andersson kunde på onsdagen köra igång igen efter att ha haft problem med en sträckning i baksidan av låret sedan söndagens U-lagsmatch mot GIF Nike.

Anders Grimberg, tränare: Vi hade bestämt oss för att bara spela elva mot elva idag, så efter en inledande uppvärmning, slumpade vi ut två lag ur gruppen och satte igång. Roligt och nyttigt att ibland bara kunna gå ut och spela så här.

När träningen var slut så tog jag och Mikael Svensson och gav oss ut på en löprunda tillsammans. Det är tänkt att vi ska göra det lite då och då för att hålla igång. Meningen är också att Deval Eminovski ska vara med.