Träningskollen onsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Mycket blåsigt, men ändå sol och 15° C.

Skador/sjukdomar: Manfall då hela fem spelare inte kunde deltaga på grund av småskavanker. Jonas Danielsson försökte, men fick avbryta då hans höftsmäll från matchen mot Kristianstad gjort sig påmind.

Anders Jemail råkade ut för en bristning i låret i måndagens B-lagsmatch och fick vila. Det gjorde även Ivan Milosevic (vrickat foten), Jörgen Svensson (lårskadad) och Marcus Svensson (sträckning i ljumsken).

Anders Grimberg, tränare: Då jag ville ha många spelare, använde vi oss idag av spetstruppen. Det blev jogging i tio minuter, följt av passningskvadrater, spänst, "snabba fötter", samt spel elva mot elva på stor yta sista tio minuterna.