Nollan ska spräckas för Karlskrona

Blekingska Karlskrona AIF är det enda laget i Supertvåan som ännu inte lyckats vinna efter fem omgångar. Det har blivit tre oavgjorda och två förluster trots att spelat emellanåt varit bra. Mot IFK Malmö hoppas man kunna få målskyttet att lossna.

Truppen: Rickard Fransson – Daniel Ekstrand, Anders Giselsson, Jonas Karlsson, Martin Sevestedt, Marcelo, Per Söderbom, Jimmy Jensen, Johan Sandgren, Marcus Holst, Fredrik Persson, Daniel Bovbjerg, David Svensson, Petter Olofsson, Daniel Åslund och Magnus Kimenius.

Aktuellt: En hel del skador har uppkommit under veckan. Nicklas Andersson besväras av en bristning i ljumsken, Roger Nilsson har smärtor i nacken och väntar på magnetröntgen. Linus Persson har dessutom brutit foten.

Hans Larsson, tränare i Karlskrona AIF: Vi törstar verkligen efter en seger, känner att det är dags nu. Malmö tycker nog det också, men så är det bara. Det blir nog en väldigt jämn match.

Jag tycker att vi har släppt in på tok för billiga mål på sistone och inte heller kunnat göra speciellt många framåt. Vi hoppas på att det lossnar lite nu mot "di gule". Trots resultaten är det dock riktigt bra stämning på träningarna.