Träningskollen lördag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 11:00-12:30 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: Växlande molnighet, blåsigt och 14° C.

Skador/sjukdomar: Något bättre läge än på onsdagsträningen. Två av de fem spelarna med småskavanker var tillbaka. Jonas Danielsson som haft problem med en höft och Jörgen Svensson, som bara behövde vila låret.

Anders Jemail (bristning i låret), Ivan Milosevic (vrickad fot) och Marcus Svensson (sträckning i ljumsken) fick ägna sig åt rehabilitering. Knäskadade Magnus Eriksson deltog så gott han kunde i den ordinarie träningen.

Anders Grimberg, tränare: Jag gav mig ut och joggade med dem i tio minuter. Efter stretchningen hade min hjälptränare Deval Eminovski en teknikring innan det var dags för en anfallsövning.

Slutligen kände vi för att ha en liten nicktävling. Vi delade upp oss i två lag, gamla mot unga. De gamla drog det längsta strået och vann en ganska så tuff tävling på plan 7, där vi fick träna eftersom J-laget spelade match på plan 2.