Träningskollen lördag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 10:00-11:30 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Växlande molnighet, 18-20° C.

Skador/sjukdomar: Det var lite folk på träningen även på lördagen. Unge Zoran Jovanovic hade insjuknat i feber och sållade sig till de övriga frånvarande. Han kan därför inte heller spela mot Hässleholm.

Handledsskadade Marcus Nilsson har fått sitt specialskydd. Men då han har för ont även med det på, blir det aldrig aktuellt med något spel i helgen. Detsamma gäller för sjuke Tom Henriksen, nyopererade Magnus Eriksson och lårskadade Anders Jemail.

Anders Grimberg, tränare: Min assistent, Deval Eminovski, höll i hela träningen. Jag stod bara och observerade för en gångs skull. Kan behövas lite omväxling och se på det från en annan position.

Hursomhelst var det jogging och stretchning som uppvärmning. Därefter var det positionsspel, innan det blev vanligt spel, fyra mot fyra, med flygande byten, två gånger tio minuter.