Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:15 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Mulet och endast 15° C.

Skador/sjukdomar: Marcus Svensson hade huvudvärk på söndagen och tvingades lämna återbud i sista stund mot IFK Hässleholm. På måndagen mådde han dock bra igen och kunde träna för fullt.

För Marcus Nilssons del ser det ut att kunna bli spel i söndagens match mot Höllvikens GIF. Han känner allt mindre av sin handledsskada och ska med hjälp av specialskyddet kunna vara i speldugligt skick.

Mattias Filipanics, Tom Henriksen och Zoran Jovanovic var samtliga sjuka. Långtidsskadade Anders Jemail (bristning i låret) och Magnus Eriksson (opererat knä) rehabiliteringstränade. De lär heller inte vara aktuella förrän till hösten.

Anders Grimberg, tränare: Först och främst hade vi uppvärmning i en kvart. Sedan tog vi bara och spelade, elva mot elva, en hel halvlek (45 minuter). Efter träningen hade vi sedan en jättebra diskussion om varför det gick som det gick mot Hässleholm.