Träningskollen onsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol, men blåsigt och därmed också lite kallare, 14° C.

Skador/sjukdomar: Mattias Filipanics och Zoran Jovanovic, som har varit sjuka, beräknas vara i träning igen imorgon. För Tom Henriksen, som insjuknade i samband med Lunds BK-matchen, krävs dock vila åtminstone veckan ut.

Anders Grimberg, tränare: Det var ett rejält pass på en och en halv timme där Deval Eminovski tog första biten och jag den andra. Första halvan var då jogging- och teknikuppvärmning, följt av en spänst- och snabbhetsbana.

Därefter var det min tur att köra en försvarsövning där vi i första hand inriktade oss på backlinjen och mittfältet. Avslutningsvis blev det sedan en bana där vi körde lite tempolöpning i två gånger fem minuter med vila emellan.