Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:30 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Regn och 12° C.

Skador/sjukdomar: Mattias Filipanics och Zoran Jovanovic var tillbaka efter sjukdom. Medan Jovanovic kunde gå för fullt, tog Filipanics det lite försiktigare. På lördagens träning ska dock även Filipanics kunna träna som vanligt.

Martin Abrahamsson fick ont i en höft i samband med onsdagens träning. På torsdagen blev det därför bara rehabilitering. Han joggade runt och tränade på egen hand. Någon fara för spel mot Höllviken ska det dock inte vara.

Anders Grimberg, tränare: Vi hade jogging som uppvärmning. Därefter körde vi passningskvadrater, en spelövning, samt smålagsspel, fyra mot fyra, i enminutsmatcher. Vi hade också ett kort snack med Thomas Kahn, som är vår mentala coach.