Inför IK Pandora – IFK Malmö

IFK Malmö förlorade något oväntat, men knappast orättvist förra omgångens match mot BK Vången. Det är därför ett oerhört revanschsuget "di gule" som kommer till spel då division 4 Södra vänder med bortamatch mot IK Pandora.

Truppen: Annica Påhlsson – Jessica Laneborg, Malin Engelbrecht, Susanne Carlsson, Urszula Striner, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Karin Ceasar, Marie Järlesäter, Paulina Nyhlén, Pia Lindström, Johanna Gustavsson, Malin Holk, Sarah Frostander.

Aktuellt: Två anfallare står på skadelistan. Anna Hansson har dock börjat styrketräna lite lätt den här veckan och Inger Larsson har känning efter en sträckning i låret. De ska förhoppningsvis vara krya igen då serien startar igång efter uppehållet i mitten av augusti.

Rent strukturmässigt blir det också en hel del förändringar. IFK Malmö kommer till exempel att spela med sex backar. Blott 16-årige Sarah Frostander kommer också att för första gången ingå i 16-mannatruppen.

Christian Påhlsson, tränare: Vi har haft tre träningar i veckan som har sett riktigt bra ut, vilket bådar gott inför lördagens batalj mot den klassiska flick-/damfotfollsföreningen IK Pandora.

Det kan förresten behövas då IK Pandora är riktigt bra på sin hemmaplan, Ystads IP. 2-2 mot BK Vången och nu senast, 6-1 mot Blentarps BK, är exempel på resultat som verkligen tyder på det.