Träningskollen tisdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:50 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: Mulet, blåsigt och 15° C.

Skador/sjukdomar: Eboy Senghore tränar med A-laget den här veckan då de övriga i U-laget är och spelar Gothia Cup i Göteborg. Då det är samma frånvaroläge som på måndagen, hänvisar vi till gårdagens träningskoll.

Deval Eminovski, assisterande tränare: Nej, det blev inte så mycket fys idag i heller, avslutsträningen var väl det närmaste man kunde komma det. Nu lägger vi istället in ett helt och riktigt tufft fyspass på morgondagens träning.

Det blev en lätt och individuell uppvärmning idag på knappa tio minuter. Sedan körde vi positionsspel följt av ett spelmoment där vi övade ännu mer på djupledsspelet. Slutligen ältade vi avslut med killarna i en hel timme.