Träningskollen måndag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:05 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Sol och 20° C.

Skador/sjukdomar: Det var inte så allvarligt med mittbacken Fredrik Jönsson. Han behövde bara vila en träning och en match på grund av sträckningen i baksidan av låret. På måndagen var han igång igen och tränade för fullt.

Tom Henriksen är sjukskriven åtminstone ett tag till. Det är dessvärre omöjligt att säga när han kan vara tillbaka. Marcus Svensson är också sjuk, medan Magnus Eriksson ägnar sig åt rehabiliteringsträning denna veckan.

Anders Grimberg, tränare: Vi hade en extremt kort träning som bara bestod av jogging i en dryg kvart och fotbollstennis i en halvtimme. Det blir lite mindre träning denna veckan då vi har en del matcher inplanerade.