Träningskollen torsdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 2 (gräs).

Vädret: Mulet och 19° C.

Skador/sjukdomar: Fredrik Jönsson har problem med baksidan av låret, som han sträckte i slutet av förra veckan. Det blir rehabilitering i några dagar innan han kan vara redo för vanlig träning igen. Han missar också lördagens MM-match mot Olympic.

Medan Tom Henriksen ännu är sjukskriven är Marcus Svensson frisk igen efter att ha varit krasslig i början av veckan. Marcus Nilsson valde också att stå över torsdagsträningen då han besvärades av halsont. Magnus Eriksson fortsatte sin rehabiliteringsträning.

Anders Grimberg, tränare: Vår lagkapten, Jonas Danielsson, tog gruppen och joggade i tio minuter. Sedan blev det lite spänst och "snabba fötter" följt av positionsspel, anfallsfotboll åtta mot åtta, samt enminutsmatcher fyra mot fyra.