P90 till åttondel i Brocupen

IFK Malmös P90 vann sin grupp i Öresunds Bro Cup. Detta sedan man haft lekstuga i sista gruppspelsmatchen mot Janstorps AIF. Framförallt i den andra halvleken rasslade det till och segersiffrorna kunde skrivas till hela 11-0.

Josip Lukic & Lars Lundberg, ledare för IFK Malmös P90:

Det var lite trögt i början då killarna stressade lite för mycket, men när vi fick ner bollen på marken så rullade det på ordentligt. Matchen slutade med fantastiska 11-0 till oss. Bäste målskytt blev Senad Habibovic med fyra mål.

Passningsspelet flöt på bra med bra rörelse. Killarna visade verkligen att de hade kul ute på planen men imorgon kommer det bli tuffare eftersom det är utslagning direkt. Vi spelar vår första match på Limhamnsfältet plan 9, klockan 10:00, mot trean i grupp E, Kalundborg GB.

Bästa spelare idag var Ahmed Nemer, som stod för ett jättejobb på mittfältet och lyckades också göra tre mål. Även plus till backlinjen som agerade perfekt trots att de nästan inte hade något att göra på hela matchen.

Gruppspel

Grupp B

Janstorps AIF – IFK Malmö 0-11 (0-3)

Arena: Malmö Stadion, plan 6
Mål: 0-1 (2) Senad Habibovic, 0-2 (9) Ahmed Nemer, 0-3 (23) Alden Smajlovic, 0-4 (26) Ahmed Nemer, 0-5 (27) Demokrat Maxhuni, 0-6 (28) Senad Habibovic, 0-7 (31) Demokrat Maxhuni, 0-8 (33) Senad Habibovic, 0-9 (35) Ahmed Nemer, 0-10 (36) Omar Aouida, 0-11 (49) Senad Habibovic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Valon Makolli
Mustafa Karim
Kristoffer Bertolino

Tobias Rosenlind
Amar Bacevac
Ahmed Nemer
Omar Aouida

Demokrat Maxhuni
Senad Habibovic

Avbytare

Alden Smajlovic
Ayoub Ahmad
Samir Piragic
Chaib Yanar (målvakt)

FOTNOT. Matchen spelades 2 x 25 minuter.