Tidigt avgörande av P90 i Brocupen

IFK Malmös P90 är klart för semifinal i Öresunds Bro Cup. Arrangerande Bunkeflo IF hade aldrig någon chans att hänga med i kvartsfinalen. "Di gule" spelade ut fullständigt och vann med klara 6-2.

Josip Lukic & Lars Lundberg, ledare för IFK Malmös P90:

Vi började i ett tempo som få lag hade klarat av att hålla jämna steg med. Redan efter fyra minuter då vi ledde med 3-0 kände Bunkeflo-spelarna sig slagna och började hänga med huvudena.

Därefter gick vi ner oss lite i tempo, vilket är förståeligt med tanke på den tidiga urladdningen. Men vi fortsatte att spela riktigt bra, vilket vi gjorde i åtminstone 3/4 av matchen.

En stund efter att vi gjort 6-0 började vi slappna av lite för mycket och de fick onödigt göra två mål. Det är väl det enda vi inte kan vara nöjda med, att vi slarvade när väl segern var helt säkrad.

Annars var det vår absolut bästa match i hela turneringen, där ingen ska ha mer beröm än någon annan. Riktigt skönt att vi kunde höja oss efter att ha gjort en sådan medioker match i förmiddags. Nu väntar Landskrona BoIS i semifinal klockan 18:00.

Slutspel

Kvartsfinal

Bunkeflo IF – IFK Malmö 2-6 (0-4)

Arena: Limhamnsfältet, plan 9
Mål: 0-1 (1) Omar Aouida, 0-2 (2) Demokrat Maxhuni, 0-3 (4) Tobias Rosenlind, 0-4 (18) Ayoub Ahmad, 0-5 (29) Valon Makolli, 0-6 (31) Alden Smajlovic
Varningar: Kristoffer Bertolino (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Valon Makolli
Mustafa Karim
Kristoffer Bertolino

Tobias Rosenlind
Amar Bacevac
Ahmed Nemer
Omar Aouida

Demokrat Maxhuni
Senad Habibovic

Avbytare

Alden Smajlovic
Ayoub Ahmad
Mohammed El Jaouni (dä)
Samir Piragic
Chaib Yanar (målvakt)

FOTNOT. Matchen spelades 2 x 25 minuter.