0-3-förlust för J-laget

IFK Malmö kunde inte följa upp den fina insatsen mot Mjällby AIF i torsdags. Det blev förlust med hela 0-3 i söndagens match i Juniorallsvenskan Södra Götaland mot Landskrona BoIS. Samtliga mål föll i den andra halvleken.

Armend Kryeziu, spelare i IFK Malmös J-lag:

Vår första halvlek var nog en av de bästa som vi har presterat på länge. Bollen rullades fint inom laget och det var bara det där lilla extra som saknades för att vi också skulle få den i nät. Synd att vi inte alls fick ut något av vårt spelövertag.

Andra halvlek kunde inte ha börjat på ett sämre sätt för oss. De fick ett tidigt ledningsmål och då tappade vi även lite av gnistan. Landskrona BoIS var inte alls märkvärdiga och 3-0 var verkligen siffror i överkant.

Egentligen ska man inte framhålla sig själv, men jag tycker att jag gjorde en riktigt hyfsad match, precis som i de senaste matcherna. Sedan måste Hajriz Maloki få beröm för en stabil insats som vänsterback.

Landskrona BoIS – IFK Malmö 3-0 (0-0)

Arena: Landskrona IP
Mål:
Varningar: Juan-José Cruz Jarlhov (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Darjan Maletic
Carl Holm
Cliff Berger
Hajriz Maloki

Henry Safi
Jeton Krasniqi
Tawfiq Shams
Armend Kryeziu

Ymridin Gashi
Ahmed Abed el Karim

Avbytare

Juan-José Cruz Jarlhov