P89:s fjärde raka – avgjorde i slutminuterna

Målet är pojkallsvenskan. För att nå dit är dock seger i Skåneserien grupp B2 ett måste. IFK Malmös P89 har i alla fall insett att de inte kan tappa många poäng. Fjärde raka segern kom då FC Malmö besegrades med 4-3.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Riktigt härligt att kunna vinna en sådan här match, även om det blev onödigt jämnt. Vi var helt överlägsna de tjugo sista minuterna, men det dröjde till den näst sista minuten innan Dzevad Nezirevic kunde lobba in segermålet.

FC Malmö var ett bra lag, men de blev lite trötta på slutet. Då syntes det hur vältränade våra spelare faktiskt är. Vi var fysiskt starkare och kunde rättvist dra det längsta strået, men visst borde segern ha blivit betydligt större.

FC Malmö – IFK Malmö 3-4 (2-2)

Arena: Kroksbäcks IP
Domare: Andreas Stenshammer, Malmö
Mål: 0-1 (5) Dzevad Nezirevic, 1-2 (20) Alaa Baker, 3-3 (55) Alaa Baker, 3-4 (79) Dzevad Nezirevic
Varningar: Ahmedin Sudic, Guner Alievski, Håkan Ahlström, Patrik Larsson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Patrik Larsson
Arbon Kryeziu
Guner Alievski
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Gabriel Olivera
Mustafa Arezoo
Mohammed Kahidani (målvakt)