P90 slog "di blåe"

IFK Malmös P90 blev andra gula lag att den här helgen besegra Malmö FF. Och det trots att man blev totalt utspelade i första halvlek. Efter att ha lyft sig rejält kunde man vinna med 3-2 och ta sin fjärde raka seger i Skåneserien grupp B2.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Malmö FF ägde matchen helt och hållet i första halvlek. Vi spelade inte alls bra och att det stod 1-1 i halvtid var mer tur än skicklighet ifrån vår sida. Målet vi fick var till exempel mycket billigt.

Vi kom sedan igen starkt i den andra halvleken. Killarna började köra hårdare på mittfältet och gick tätare in i närkamperna. Starkt av oss att vinna, när vi spelade så dåligt. Endast försvararna var värda extra beröm.

Malmö FF – IFK Malmö 2-3 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 5
Domare: Lars Lundberg, Malmö
Mål: 1-1 (27) Ayoub Ahmad, 1-2 (35) Kristoffer Bertolino, 1-3 (40) Samir Piragic
Varningar: Ahmed Nemer (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Mirko Lukic
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mustafa Karim

Alden Smajlovic
Ahmed Nemer
Kristoffer Bertolino
Omar Aouida

Mustak Awad
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Amar Bacevac
Ayoub Ahmad
Samir Piragic
Tobias Rosenlind