Inför Lunds SK – IFK Malmö

IFK Malmö är laget med bäst form i division 4 Södra för tillfället. Fyra raka segrar och inte ett enda insläppt mål på tre matcher. Det bådar gott inför de tre sista omgångarna som kommer att avgöra toppstriden. Först ut är Lunds SK på bortaplan.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Malin Kjell, Pia Lindström, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Paulina Nyhlén, Jenny Malmström, Malin Holk, Marie Järlesäter, Theresé Lövqvist, Urszula Striner.

Aktuellt: Mittbacken Malin Engelbrecht skadade sig precis i slutet utav matchen mot Hardeberga BK, och är därmed inte tillgänglig för spel i morgondagens (läs lördagens) match mot Lunds SK.

Martina Sällergård avancerar framåt i rehabiliteringen, men är trots det inte aktuell för något spel i år. Det är bara till att satsa på nästa år för Martina som skadade sig under försäsongen 2003.

Christian Påhlsson, tränare: Vi har haft tre träningspass med riktigt hög kvalité den här veckan, och det kan verkligen behövas när vi ställs mot Lunds SK som är ett riktigt bra lag, där bland annat segern mot BK Vången hamnar på meritlistan.