Förlust i sista matchen för P91

Det blev inget tredje gången gillt för IFK Malmös P91 mot FC Malmö. I höstens viktigaste match var "di gule" aldrig nära att kunna hota och förlorade också mycket riktigt med hela 1-4. Ett resultat som innebär att det blir tufft att vinna Malmöserien grupp A.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi kom till spel idag med förhoppningar om ett bra resultat, men det grusade sig redan i första halvlek, då FC Malmö gjorde 0-1 och 0-2. Hoppet höjdes dock lite när vi reducerade till 1-2.

Under den perioden pressade vi FC Malmö, men vi kunde inte få till avsluten och hade otur med en stolpträff. När de gjorde 1-3 gick moralen ner. Då slutade vissa spelare att kämpa och försökte göra allt själv.

Jag måste säga att vi spelade lite under vår normala nivå, samtidigt som FC Malmö spelade bra. Vi ska dock inte gräva ner oss för detta, eftersom vi har visat i tidigare matcher att vi är bra. Det är bara att gratulera killarna till en bra höstsäsong.

Beröm vill jag idag ge till Tobias Rosenlind, Walid Shams, Ibrahim Abutaq och Marwan El Jaouni som jobbade och slet hela matchen igenom. Nu får vi ta nya tag nu när inomhussäsongen sätter igång, där vi ska medverka i en del cuper.

IFK Malmö 1 – FC Malmö 2 1-4 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Miran Marusic, Malmö
Mål: 1-2 (19) Tobias Rosenlind
Varningar: Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Daniel Sjölin

Marwan El Jaouni
Manar Ali
Walid Shams
Galal Rasho

Dino Duli
Tobias Rosenlind
Gazmend Gashi
Hamodi Hotait
Jalal Masri

Ibrahim Abutaq

Avbytare

Davor Hrvasevic
Mohammed Fakhro
Walle Ben-Amara
Yehia Abed El Rehman
Fadi El-Kayed (målvakt)