Inför IFK Malmö – Blentarps BK

Det är dags för årets sista hemmamatch för IFK Malmö i division 4 Södra. Om det inte blir kval vill säga. På söndagen möter man hur som helst Blentarps BK, ett lag som redan är klart för nedflyttning och som i våras besegrades med hela 8-0.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Jessica Laneborg, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Emma Skatka, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Malin Kjell, Anna Hansson, Jenny Malmström, Malin Holk, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Malin Engelbrecht är inte aktuell, då hennes fot ännu inte är hundraprocentigt bra. Paulina Nyhlén fick en svag känning i ena låret på onsdagsträningen och står även hon över söndagens hemmamatch mot Blentarps BK.

Christian Påhlsson, tränare: Trots att Blentarps BK redan är klara för division 5, kan vi inte ställa ut skorna. Istället måste vi vara hungriga i 90 minuter, annars kommer det att bli en mycket tuff match.

Alla gulingar, kom nu ner till Malmö Stadion plan 2 imorgon söndag klockan 14:00, och stötta damlaget i sin sista seriematch på hemmaplan för den här säsongen. Vi behöver ert fulla stöd!