P90 en match från full pott

IFK Malmös P90 kommer att vinna Skåneserien grupp B2 i suverän stil. Men det finns även andra mål. Närmast satsar man på att gå igenom serien utan poängförlust. I näst sista omgången blev det 4-2 till "di gule" mot Limhamns IF.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

En match kvar och vi har fortfarande inte tappat en enda poäng. I sista matchen möter vi Oxie IF, ett lag som håller till i bottenregionerna. Normalt sett ska det inte kunna bli något annat än seger, men det gäller att hela tiden ha en hundraprocentig inställning.

Mot Limhamn blev det inte direkt något skönspel, men det är svårt när man redan har vunnit serien. Vi gick ut för att vinna och det klarade vi av, vilket var huvudsaken. Stundtals syntes det dock hur fin fotboll vi kan spela.

Mittbacken Vladan Jelic var utan tvekan bäst på plan. Beröm även till Kristoffer Bertolino, som spelade på den för honom något ovana positionen som högeryttermittfältare. Tidigare har han mest spelat innermittfältare och på vänsterkanten.

IFK Malmö –Limhamns IF 1 4-2 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Dragan Blagojevic, Arlöv
Mål: 1-1 (27) Senad Habibovic, 2-1 (37) Demokrat Maxhuni, 3-1 (43) Demokrat Maxhuni, 4-2 (47) Rebar Ali
Varningar: Senad Habibovic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Kristoffer Bertolino
Amar Bacevac
Ahmed Nemer
Rebar Ali

Dennis Celebic
Samir Piragic

Avbytare

Alden Smajlovic
Demokrat Maxhuni
Navid Najimi
Omar Aouida
Senad Habibovic