Bunkeflo – bäst efter MFF?

Det ser ut att kunna bli skifte om andraplatsen i Malmöfotbollen. Med två omgångar kvar att spela ligger nämligen Bunkeflo IF två poäng före IFK Malmö i Södertvåan. För första gången på mer än ett decennium kan alltså "di gule" bli degraderade till trea.

Truppen: Omar Johannsson, Patrik Eklund – André Birgersson, Jesper Rendin, Joakim Olsson, Peter Girke, Tony Flygare, André Cedermarker, Erol Bekir, Anders Ekelund, Ylli Shabani, Jens Nordström, Martin Larsson, Marko Mitic, Darko Marasovic, Patrik Åkesson.

Aktuellt: Mittfältaren Alexander Nunez är avstängd. Annars är allt frid och fröjd i ett Bunkeflo IF som bara har de sedan tidigare långtidsskadade Fredrik Bengtsson och Tony Holgersson på frånvarolistan.

Åke Kallenberg, tränare i Bunkeflo IF: Det är en rätt så skön match för vår del. Vi har inget direkt att spela för utan kan spela helt avslappnat. Det går varken att gå upp eller åka ur. Målet att stanna kvar har vi alltså nått.

Däremot finns det en annan sak i potten, den som bästa Malmölag efter Malmö FF. Något som hade varit fantastiskt roligt. Vi är nu två poäng före IFK Malmö och vid seger säkrar vi platsen som "tvåa".