Inför BK Vången 1 – IFK Malmö

Nu skall det till att avgöras i division 4 Södra. Klockan 14:45 imorgon vet vi svaret på vilket lag av Hardeberga BK, IFK Malmö och BK Vången som tar steget direkt upp i trean, respektive får kvala. För "di gule" är det Vången som står på menyn.

Inför den rafflande avslutningen har både Hardeberga BK och IFK Malmö 42 poäng. Här har dock Hardeberga ett klart försprång beträffande målskillnaden. Två poäng efter på tredje plats ligger BK Vången.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Frida Ivehed, Malin Engelbrecht, Susanne Carlsson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Malin Kjell, Paulina Nyhlén, Anna Hansson, Jenny Malmström, Malin Holk, Marie Järlesäter, Theresé Lövqvist, Urszula Striner.

Aktuellt:

Christian Påhlsson, tränare: Vi är oerhört sugna på revansch efter förra mötet mot BK Vången. Vi är trots det fullt medvetna om att samtliga spelare måste utnyttja sin kapacitet maximalt för att kunna gå segrande ur matchen.

För övrigt är det den första seriematchen för säsongen som vi inte är förhandsfavoriter. Nu gäller det att kämpa riktigt rejält, med matchstart klockan 13:00 imorgon söndag på Oxievångs IP.