P89 obesegrat inför kvalspelet

Nästa vecka inleds kvalet till nästa års pojkallsvenska för IFK Malmös P89. Ett kval som man går in i utan att ha förlorat en enda match i Skåneserien grupp B2. Och i höst har det inte heller blivit något poängtapp. I den sista matchen besegrades MABI med 7-2.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Det är orättvist att man måste kvala när man har vunnit en serie. Helt klart hade det varit bättre om ettorna i B-grupperna hade gått dit direkt, samt de fyra första i A-gruppen. Men det är bara att kämpa på. Vi ska nog klara av det här.

Vi dominerade helt och hållet från början till slut. Vi satte full fart från start och MABI hade inte mycket att sätta emot. Deras mål tillkom mer på slarv, än på skicklighet ifrån deras sida. Vi kunde i princip göra som vi ville.

Malmö Anadolu BI – IFK Malmö 2-7 (0-2)

Arena: Rosengårds Södra IP
Domare: Dragan Petkovic, Malmö
Mål: 0-1 (15) Dzevad Nezirevic, 0-2 (32) Dzevad Nezirevic, 0-3 (55) Håkan Ahlström, 0-4 (60) Alaa Baker, 0-5 (62) Håkan Ahlström, 1-6 (70) Mohammed Kahidani (straff), 2-7 (78) Alaa Baker
Varningar: Alaa Baker (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Demokrat Maxhuni
Gabriel Olivera
Kristoffer Bertolino
Marco Smigoc
Mohammed Kahidani (målvakt)