Bra utgångsläge för P89

IFK Malmös P89 tog ett stort kliv närmare nästa års pojkallsvenska. Klar seger med 4-1 i den första av två kvalmatcher mot IFK Hässleholm i en match där "di gule" förde spelet från första till sista domarsignal.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Vi gjorde en jättebra match. Fick snabbt igång spelet och gav egentligen aldrig Hässleholm någon riktig chans. Visst hade de något läge att kvittera vid 1-0, men överlag hade vi ganska bra kontroll på matchen.

Det var faktiskt så att vi hade väntat oss en betydligt tuffare fight än vad det blev. Vi hade aldrig vågat drömma om 4-1, även om det skulle ha blivit minst 6-1. Domaren dömde nämligen bort två helt korrekta mål för offside.

IFK Malmö – IFK Hässleholm 4-1 (2-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Johnny Babic, Malmö, Anders Meier, Malmö, Tommy Thell, Malmö
Mål: 1-0 (14) Alaa Baker, 2-0 (22) Dzevad Nezirevic, 3-0 (48) Dzevad Nezirevic, 4-1 (73) Ahmedin Sudic
Varningar: Patrik Larsson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Arbon Kryeziu
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Hamza Khodr

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Demokrat Maxhuni
Gabriel Olivera
Mustafa Arezoo
Mohammed Kahidani (målvakt)