IFK Malmö i avgörande position

Det kan mycket väl bli så att IFK Malmö avgör toppstriden i Södertvåan. Vid oavgjort mellan Mjällby AIF och IFK Hässleholm har Ängelholms FF chans på serieseger. Men då måste laget först besegra "di gule".

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Mattias Filipanics – Jonas Danielsson, Fredrik Jönsson, Dan Ingvarsson, Jörgen Svensson, Magnus Eriksson, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic, Anders Jemail, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Christian Andersson, Marcus Nilsson, Migjen Shaqiri, Niclas Öberg.

Aktuellt: Pontus Andersson kommer inte till spel i säsongens sista match mot Ängelholms FF. Detta sedan han drabbats av en sträckning i baksidan av låret i torsdagens U-lagsmatch mot Kirseberg IF. In i truppen går Migjen Shaqiri.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi vill gärna avsluta så snyggt som möjligt. Tre raka förluster hade inte sett särskilt bra ut. Om vi åtminstone kunde få oavgjort, men helst seger, så hade vi kunnat gå till vila med ett hyfsat facit.

Det såg väldigt bra ut senast mot Bunkeflo, till skillnad från mot MABI då det var bedrövligt över hela fronten. Vi vet vad vi kan och åker upp för att spela en helt ordinär division 2-match, där vi kan spela helt avslappnat.

På sitt sätt är det skönt att ha allt klart inför sista omgången. De 27 poängen som vi har tagit hittills är trots allt bra med tanke på hur många spelare som vi har använt i serien. 26 stycken, inkluderat Abdul Semwanga-Nyende, är inte någon normal omsättning.