Ytterst lite talar för Ängelholm

Under stora delar av säsongen har Ängelholms FF legat överst i Södertvåan. Men när det väl har börjat dra ihop sig har laget svikit. Även om man inte har gett upp ska mycket till för serieseger. Mjällby – Hässleholm ska bli oavgjord, samtidigt som man besegrar IFK Malmö.

Truppen: Fredrik Larsson, Roger Christensson – Per Vig, Daniel Johansson, Markus Tilly, Afrim Shulemaja, Vlado Reljanovic, Fredy Pedrotti, Ulrik Jansson, Carl Henrik Ljunge, Felix Erlansson, Magnus Nilsson, Sandro Garcia, Jonas Axeldahl, Mattias Eriksson, Niklas Gudmundsson, Gustav Warfving, Erik Magnusson, Björn Sjöberg.

Aktuellt: Ängelholm har flera frågetecken i truppen inför den avslutande seriematchen mot IFK Malmö. Därför har också tränarna Peter Lenell och Ingemar Järdler valt att kalla hela 19 man till lördagens samling.

Stabile mittbacken Stavros Papadopoulos är i vilket fall som helst avstängd, medan mittfältaren Magnus Nilsson (vaden) och anfallaren Niklas Gudmundsson (låret) är mer osäkra kort.

Ingemar Järdler, assisterande tränare i Ängelholms FF: Vi får hoppas på oavgjort mellan Mjällby och Hässleholm, sedan får vi själva se till och vinna om det ska kunna bli serieseger. Men vi måste först och främst göra vårt eget, det andra är bara bonus.