J1 överraskande ute ur Skånecupen

Det blir ingen upprepning av fjolårets seger i Skånecupens juniorklass för IFK Malmö 1. Redan i kvartsfinalen blev det nämligen respass mot Malmö Anadolu BI. "Gulingarna" hade inte marginalerna på sin sida och föll med 2-4.

Mikael Svensson, assisterande tränare i IFK Malmö (A-lag):

Vi var det bättre laget, men marginalerna var tyvärr inte på vår sida denna dag. Extra plus måste ända Zoran Jovanovic få. Men vi kommer igen med nya friska tag, redan imorgon, då det är kvartsfinal i seniorturneringen.

Slutspel

Kvartsfinal

Malmö Anadolu BI 1 – IFK Malmö 1 4-2
Mål: 1-1 (11) Zoran Jovanovic, 3-2 (14) Blerim Mullici
Varningar:

IFK MALMÖ 1 (2-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Ali Jasim
Lirim Sali

Zoran Jovanovic
Daniel Jovanovic

Avbytare

Björn Larsson
Mahmod Khattab

Blerim Mullici
Nana Piesie