Sorti för P89 i kvartsfinalen

Det gick snabbt för IFK Malmös P89 i Skånecupens kvartsfinal mot Kristianstads FF. Tydligen för snabbt. Laget hann aldrig riktigt vakna innan de bittert fick känna av sin sorti ur turneringen. KFF vann ganska klart med 5-2.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Kristianstad var det för dagen bättre laget och vann också mycket rättvist. Men så fick vi heller aldrig riktigt igång vårt spel. Samma gamla visa igen således om att vi är trögstartade. Det är något som vi verkligen måste träna på.

Slutspel

Kvartsfinal

IFK Malmö 2 – Kristianstads FF 2-5
Mål: 1-1 (6) Dzevad Nezirevic, 2-3 (12) Guner Alievski
Varningar: Dzevad Nezirevic, Guner Alievski (IFK)

IFK MALMÖ 2 (2-2)

Mirza Nezirevic

Guner Alievski
Håkan Ahlström

Dzevad Nezirevic
Alaa Baker

Avbytare

Ahmedin Sudic
Patrik Larsson