P92 utan chans mot Husie

Spelet höll i en halvlek för IFK Malmös P92 i lördagens träningsmatch mot Husie IF. Efter pausvilan var det nämligen inte något som stämde och "gulingarna" släppte in hela sju mål under den andra halvleken fram till slutresultatet 1-8.

Volkan Fidan, tränare för IFK Malmös P92:

Det var lite som vanligt. Vi började bra och hade oavgjort, 1-1, efter den första halvlekens spel. Men i andra hände något och killarna slutade att spela fotboll. De tio sista minuterna då vi släppte in fyra mål var rent ut sagt för bedrövliga.

Husie IF – IFK Malmö 8-1 (1-1)

Arena: Husiegårds IP
Mål: Emir Sadrija (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Pala Abas

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Dennis Zivkovic
Amine Petsompan

Emir Sadrija
Mohammed Abdulrazeq
Stefan Margitanovic

Josef Gashi
Omar Khaled
Ahmed Hamarsheh

Avbytare

Behsad Aminy
Jesper Olofsson
Joel Nordström
Jwan Kogi
Orlando Martinez Delgadillo