Inför IFK Trelleborg 1 – IFK Malmö

Division 4-klubben IFK Malmö kunde inte ha önskat sig en bättre start än de 5-0 man kämpade sig till i premiären mot JAIF/BBK 1. Men nu är den matchen lagd till handlingarna och på lördagen är det dags för omgång 2 där man bortamöter IFK Trelleborg.

Truppen: Annica Påhlsson – Frida Ivehed, Hanna Svendsen, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Emma Skatka, Malin Tufvesson, Marie Järlesäter, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Jenny Malmström har fått jobb i Grekland, och kommer att vara borta i sex månader. När det gäller skadesituationen är det däremot inga förändringar jämfört med hur det såg ut förra veckan.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Det blir en väldigt svår uppgift att åka ner till Vångavallen och möta IFK Trelleborg. Ett lag som förra veckan slog Borgeby FK med 4-3 i Borgeby. De som följer med ner till Trelleborg, kommer säkert att få se en jämn match.