Enkel viktoria för P91-1

IFK Malmös P91-tränare Lars Lundberg kände med all rätt en viss oro inför lördagens match i P14 Skåne grupp C mot Malmö Anadolu BI. De två senaste inbördes mötena hade nämligen slutat oavgjort. Den här gången gick det dock lekande lätt för "di gule" som vann med 8-0.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

I den första halvleken spelade vi en riktigt bra fotboll och i ett högt tempo som MABI-spelarna inte alls hängde med i. Rörelsen och passningsspelet var också mycket bättre än vad det var i premiärmatchen mot Rörsjöstadens IF.

Det var kanske därför inte så konstigt att spelet kom av sig lite i den andra halvleken. När matchen väl var avgjord ville spelarna istället göra allt själv och då blev vi lite för stillastående och vi kom in i motståndarnas låga tempo.

Men som helhet var det ändå en fullt godkänd match. Killarna ska också ha beröm för spelet i den första halvleken, där vi verkligen visade hur bra vi kan spela. Passningsspelet får dock aldrig sjunka till en sådan låg nivå som i den andra halvleken.

Malmö Anadolu BI 1 – IFK Malmö 1 0-8 (0-4)

Arena: Rosengårds Södra IP
Domare: Antonio Dzutoski, Malmö
Mål: 1-0 (4) Walid Shams, 2-0 (12) Mateo Mandic, 3-0 (20) Hamodi Hotait, 4-0 (21) Hicham Ali, 5-0 (34) Walid Shams, 6-0 (39) Hamodi Hotait, 7-0 (43) Walid Shams, 8-0 (55) Hamodi Hotait
Varningar: Tobias Rosenlind (IFK)

IFK MALMÖ (3-4-3)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Michael Lindén

Mateo Mandic
Boris Hrncic
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Hicham Ali
Tobias Rosenlind
Walid Shams

Avbytare

Ahmed Mohammed
Ernesto Magaljas
Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq
Delshad Kogi (målvakt)