1-11 för P93-94

Den första riktiga tävlingsmatchen för IFK Malmös nya P93-94-lag slutade med en storförlust. Vintrie IK var lite bättre på samtliga positioner och kunde utan några större problem vinna med 11-1 i söndagens match i P12 Malmö grupp C.

Riad Maxhuni, tränare för IFK Malmös P93-94:

Det gick ändå bättre än vad vi hade förväntat oss. Jämfört med den hastigt inplanerade träningsmatchen tidigare i veckan var det ett klart fall framåt. Vi vet att killarna kan ännu bättre, men det var trots allt vår första seriematch.

IFK Malmö – Vintrie IK 2 1-11 (1-5)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Domare: Ali Alkefagy, Malmö
Mål: Ali Dahi (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (2-2-2)

Kenny Ito

Samer Hamidan
Habib Hassan

Naoud Geresus
Ali Dahi

Ali Abed El Karim
Mohammed Qasim

Avbytare

Andy Ito
Dennis Idrizi
Hong Lieng
Mohammed Abed El Rehman (målvakt)