Oavgjort för P92

Efter 2-5-förlusten mot Husie IF var det ett revanschsuget IFK Malmös P92 som kom ut till match i P13 Malmö grupp A på Kroksbäcks IP. Den här gången skulle det bara bli poäng. Något som också lyckades då söndagens match mot FC Malmö slutade 1-1.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Första halvlek var det inte särskilt mycket som fungerade. Framförallt våra innermittfältare låg fel i positionerna och hittade inga vägar, varken framåt eller bakåt. Det var också rena turen att vi inte släppte in mer än ett mål.

Efter pausvilan var det ett betydligt bättre spel som vi presterade. Vi rullade stundtals bollen riktigt fint igenom laget och kunde till slut få oavgjort. Men jag tycker ändå att det finns mer att få ut av vårt spel.

FC Malmö 1 – IFK Malmö 1-1 (1-0)

Arena: Kroksbäcks IP
Mål: 1-1 Josef Gashi
Varningar: Hussein Abdul-Rahim (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Pala Abas

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Dennis Zivkovic
Amine Petsompan

Emir Sadrija
Orlando Martinez Delgadillo
Mohammed Abdulrazeq
Jwan Kogi

Omar Khaled
Josef Gashi

Avbytare

Behsad Aminy
Milad Kahidani