Förlust för P90-2

Efter vinsten i premiären mot LM Lilla Torgs FF hade IFK Malmös P90-2 hoppats kunna följa upp med seger även mot Lunds BK 2. Men den här gången var lundensarna lite effektivare framför mål och kunde vinna söndagens match i P15 Sydvästra grupp A med 2-0.

Miroslav Lausev, fystränare för IFK Malmös P90:

Med tanke på att vi kom med endast tolv spelare och att nästan samtliga spelade i 80 minuter, gjorde vi en mycket bra match. Första halvlek var kanske inte så lysande, men i andra skapade vi flera chanser och kunde gjort både två och tre mål.

Lunds BK 2 – IFK Malmö 2 2-0 (2-0)

Arena: Klostergårdens IP
Domare: Imad Alamidi, Lund
Mål:
Varningar: Maher Touhami, Rebar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Fuad Shuceyb Hassan
Maher Touhami
Mohammed El Jaouni (dä)

Mattias Folkeson
Ahmed Nemer
Amar Bacevac
Rebar Ali

Dennis Celebic
Mustak Awad

Avbytare

Chaib Yanar (målvakt)