Islossning i andra för P91-2

Det tog en dryg halvlek innan IFK Malmös P91-2 kunde spräcka nollan i söndagens match i P14 Sydvästra grupp C. Och när väl det första målet hade kommit fortsatte "gulingarna" att ösa in mål fram till slutliga 9-0 mot Vintrie IK 2.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Andralaget spelade bra idag, men det var oerhört svårt att få in första målet, då Vintrie IK backade hem med exakt hela laget. Som tur var tog det inte många minuter i andra innan vi gjorde mål och sedan rullade det bara på.

Passningsspelet fungerade väl okej, men vi blev för stillastående ibland och då är det svårt att få igång något riktigt bra passningsspel. Samtliga spelare gjorde bra ifrån sig, men extra plus till Tom Stensson, som var tillbaka efter en veckas skadeuppehåll.

Vintrie IK 2 – IFK Malmö 2 0-9 (0-0)

Arena: Hyllie IP
Domare: Erik Lennartsson, Malmö
Mål: 0-1 (32) Homayon Kamiri, 0-2 (40) Tom Stensson, 0-3 (41) Josef Ahmad, 0-4 (43) Tobias Rosenlind, 0-5 (45) Jalal Masri, 0-6 (49) Gazmend Gashi, 0-7 (50) Jalal Masri, 0-8 (52) Marwan El Jaouni, 0-9 (53) Josef Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (3-4-3)

Delshad Kogi

Rami Badran
Tom Stensson
Marwan El Jaouni

Gazmend Gashi
Tobias Rosenlind
Homayon Karimi
Jalal Masri

Ibrahim Abutaq
Ismael Figueroa
Walle Ben-Amara

Avbytare

Ahmed Mohammed
Dino Duli
Josef Ahmad
Robel Geresus
Fadi El Kayed (målvakt)