Hässleholm kan gå upp i serieledning

IFK Hässleholm är ännu utan förlust efter fyra omgångar i Södertvåan. Vid vinst i måndagens match mot seriens yngsta lag, IFK Malmö, går också Hässleholm upp i serieledning på bättre målskillnad än IFK Värnamo.

Truppen: Joel Ringström, Stefan Paulsson – Martin Nilsson, Peter Olsson, Niklas Fischer, Mikael Dahlgren, Jesper Westerberg, Andreas Nilsson, Johan Persson, Alexander Söderberg, Daniel de Stefano, Robert Drwiega, Henrik Edfors, David Eek, David Hansson, Burim Rexhepi.

Aktuellt: Fredrik Andersson, anfallaren, är den ende som är på IFK Hässleholms skadelista. Han har en efterhängsen knäskada och det lär dröja ytterligare ett bra tag innan han är redo för spel igen.

Peter Persson, tränare i IFK Hässleholm: Det är tuffa och oerhört jämna matcher hela tiden. Även om IFK Malmö har bytt ut många har de ett bra lag. Flera spelare är mycket tekniskt och individuellt skickliga.

Vi har väl börjat sådär såväl poäng- som spelmässigt. De åtta poängen skulle ha varit några fler, då vi borde ha vunnit, mot både Laholms FK, för några omgångar sedan, och framförallt nu senast mot Höllvikens GIF, där vi hade tre träffar i trävirket.

Försvarsspelet har varit riktigt stabilt och vi har bara släppt in tre mål på fyra matcher. Spelet har för den sakens skull inte varit särskilt bra, men trots detta har vi skapat rätt så många målchanser och gjort nio mål. Men vi kan som sagt betydligt bättre.