P91-2 avgjorde före pausen

Det gick riktigt bra för IFK Malmös P91-2 i fredagens seriefinal mot Husie IF 2 i P14 Sydvästra grupp C1. Efter att matchen slutat 2-0 drygade "di gule" ut sin serieledning till fyra poäng före Husie IF och fem poäng före MABI, som dock har en match mindre spelad.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Den här gången vann vi med ett bra spel och mycket variation. För mig som tränare var det också en fröjd att se på då killarna verkade ha riktigt roligt ute på planen. Framåt fungerade det bra, även om vi skulle ha gjort något mål även i den andra halvleken.

Vi började bra spelmässigt och vi fick även ett tidigt ledningsmål genom Homayon Karimi, som gjorde en bra löpning och placerade bollen säkert i nät. 2-0 kom efter en löpning av Rami Badran på högerkanten, som avslutade med att sätta bollen i nättaket.

Husie IF 2 – IFK Malmö 2 0-2 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Nabil Fakhro, Malmö
Mål: 0-1 (4) Homayon Karimi, 0-2 (27) Rami Badran
Varningar: Hamodi Hotait, Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Delshad Kogi

Rami Badran
Robel Geresus
Michael Lindén

Homayon Karimi
Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Ismael Figueroa
Ahmed Mohammed

Ibrahim Abutaq
Josef Ahmad

Avbytare

Gazmend Gashi
Hamodi Hotait
Marwan El Jauoni