Första poängen för P93-94

IFK Malmös P93-94 tog sin historiska första poäng i P12 Malmö grupp C då man på lördagen spelade 2-2 i "gulingaderbyt" mot Kirseberg IF 2. Hade det inte varit för lite oflyt i defensiven i den andra halvleken hade det till och med kunnat bli tre poäng.

Riad Maxhuni, tränare för IFK Malmös P93-94:

Det satt härligt med den första poängen, men det borde ha varit tre. Vi spelade mycket bättre än vad vi brukar göra. I andra halvlek tappade vi som vanligt, men det var ändå inte lika mycket som det har varit i tidigare matcher.

Kirseberg IF 2 – IFK Malmö 2-2 (0-2)

Arena: Kirsebergs IP
Mål: Admir Palic 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (2-2-2)

Mohammed Abed El Rehman

Samer Hamidan
Anis Binsidin

Sebastian Brica
Ali Dahi

Admir Palic
Hong Lieng

Avbytare

Abdullah Alkaysi
Vlada Binsidin