Kryss igen för U-laget

IFK Malmös U-lag har inte riktigt marginalerna på sin sida i reservlagsserien division 1 Södra. På torsdagen spelade "gulingarna" oavgjort för fjärde gången på nio matcher, då det blev 1-1, mot topplaget BK Flagg.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi skapade väldigt mycket och hade ett jättefint anfallsspel, som vi försökte bygga, genom att spela utmed kanterna och sedan komma in i boxen. Det ledde till en massa fina kombinationer, samt att vi fick ett tidigt spelövertag i matchen.

Vårt ledningsmål tillkom, efter att Jeton Krasniqi blivit fälld, och Carl Holm slagit in straffen. Efter målet fortsatte vi att skapa en del farliga situationer, men framförallt fortsatte vi att ha kontroll över bollinnehavet.

Detta avtog dock i mitten av andra halvlek, då de började med en kraftig offensiv för att kunna nå en kvittering. Vi hade en del framåt på snabba kontringar, men istället missade vi i försvaret med tio minuter kvar, vilket gjorde att matchen slutade oavgjort.

Det var lite synd, att vi inte lyckades förena, det här med att spela attraktivt och samtidigt vinna. Men jag kan ändå inte vara annat än nöjd, då vi spelade en underbar fotboll. BK Flagg gjorde så gott de kunde och krigade sig till en poäng.

BK Flagg – IFK Malmö 1-1 (0-0)

Arena: Dalhems IP
Domare: Johnny Babic, Malmö, Tony Strandberg, Malmö, Petar Dzufoski, Malmö
Mål: 0-1 (62) Carl Holm (straff)
Varningar: Jeton Krasniqi (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Azeem Razwan
Carl Holm
Lirim Sali
Hajriz Maloki

Henry Safi
Rogelio Diaz
Juan-José Cruz Jarlhov
Ahmed Tamim

Jeton Krasniqi
Fisnik Alaj

Avbytare

Paul Havn (Henry Safi 60)
Mohammed Al-Heich (Lirim Sali 70)
Edgardo Menjivar (Fisnik Alaj 72)
Ghassan Talozi
Ymridin Gashi