Grimberg vill ha kvitton

Två dagar efter 7-0-matchen mot Asmundtorps IF är det dags för IFK Malmö att möta nytt division 3-motstånd. Den här gången innebär det en tur ut till Kirseberg för match mot Kirseberg IF.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Joakim Moberg – Robert Kjellin, Gamal Bin Saaid, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Valon Muslijaj, Blerim Mullici, Azeem Razwan, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Lirim Sali, Fisnik Alaj, Ali Jasim, Haris Xhemajli, Mahmod Khattab.

Aktuellt:

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: För att lördagens match skall ha fortsatt stort värde får vi inte gå tillbaka i vårt spel. Vi måste helt enkelt fortsätta med den fina anfallsfotbollen och det goda försvarsspelet som vi hade mot Asmundtorp.

Killarna behöver dock lyfta sig i första pressen på ett helt annat sätt. Vi ska ligga betydligt närmare motståndarna och kommer därför att göra en del nödvändiga förändringar i vårt presspel.

Det är viktigt att vi får en riktigt bra känsla efter matchen mot Kirseberg IF. Jag är nämligen ute efter så många kvitton som möjligt inför höstpremiären, tisdagen den 2 augusti, borta mot Kristianstads FF.