Ny P90-final i Brocupen

Med minsta möjliga marginal, 1-0, vann IFK Malmös P90 semifinalen mot Husie IF och tog sig därmed till sin tredje raka final i Öresunds Bro Cup. I finalen möter man IFK Karlshamn som i sin semifinal slog ut arrangerande Bunkeflo IF.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Under den första kvarten presterade vi nästintill lika fin fotboll som i första halvlek mot Karlslunds IF. Därefter tappade vi hela vårt spel och man kan knappast påstå att vi spelade någon vidare bra fotboll.

När nu inte spelet fungerade, var det istället glädjande, att killarna verkligen tog sig samman och kämpade sig till segern. Husie hade några chanser, men med lite tur och stor skicklighet, lyckades vi hålla målet rent från påhälsning.

Slutspel

Semifinal

IFK Malmö – Husie IF 1-0 (1-0)

Arena: Limhamnsfältet, plan 8
Mål: 1-0 (6) Omar Aouida
Varningar: Mattias Folkeson, Walid Shams (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Alden Smajlovic
Mattias Folkeson
Walid Shams
Mustafa Karim

Maher Touhami
Kristoffer Bertolino
Tobias Rosenlind
André Sjöholm

Hicham Ali
Omar Aouida

Avbytare

Ahmed Nemer
Besemir Faniq
Josef Ahmad
Mustak Awad
Chaib Yanar (målvakt)