Södra på jakt efter första höstsegern

Höstupptakten har varit en klar missräkning för Helsingborgs Södra BIS och den nye tränaren Stefan Stoltz. En ynka poäng har det blivit på de två matcherna mot VMA IK och Bunkeflo IF. Närmast väntar också en svår hemmamatch mot IFK Malmö.

Startelvan (4-4-2): Charlie Fält – Daniel Glansk, Marcus Rietz, Mickael Wickander, Peter Pihl – Christoffer Haggren, Magnus Högberg, Rabie Salem, Jakob Nilsson – Martin Rosqvist, Mattias Adelstam. Avbytare: Andreas Sördin, Daniel Stjernqvist, Henrik Hermansson, Pierre Larsson, Alexander Rodriguez Eliasson (målvakt).

Aktuellt: Tvärtemot senast lagen möttes kan Helsingborgs Södra BIS i stort sett komma med ordinarie lag till söndagens match mot IFK Malmö. Den enda som man tvingas undvara är knäskadade Björn Sjöberg.

Stefan Stoltz, tränare i Helsingborgs Södra BIS: Vi gjorde en jättefin match senast mot Bunkeflo IF och skulle ha haft en poäng med oss. Men som vanligt hade det högst placerade laget marginalerna på sin sida.

Det känns som att vi växer hela tiden och kommer att bli ännu starkare innan året är till ända. IFK Malmö är dock ingen lätt motståndare och vi får se upp då vi vet att de har många duktiga spelare.