P90-1 missade för mycket

IFK Malmös P90-1 förlorade höstens första match i P15 Skåne grupp A. Detta trots runt tjugo klara målchanser. Kristianstads FF däremot hade bara fyra chanser, men satte tre och kunde vinna matchen med 3-1.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var ett riktigt bra lag som vi mötte, men de förtjänade ändå inte att vinna den här matchen. Jag tror att vi hade tjugotalet målchanser, medan de endast hade de tre som resulterade i mål, samt en straff som vår målvakt, Mohammed Khaled, räddade.

Spelmässigt kan jag inte vara ett dugg besviken, då vi som vanligt spelade en mycket fin fotboll. Däremot måste jag vara lite kritisk till de enkla misstagen som var den direkta orsaken till förlusten.

Men trots förlusten är jag inte ett dugg orolig. Detta var bara den första av nio matcher i den här serien och jag är övertygad om att vi kommer sätta chanserna redan i nästa match som går mot BK Olympic.

Kristianstads FF – IFK Malmö 1 3-1 (2-0)

Arena: Kristianstads IP
Domare: Paul Cyganik, Kristianstad
Mål: 3-1 (65) Ahmed Nemer
Varningar: Vladan Jelic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Alden Smajlovic
Tobias Rosenlind
Kristoffer Bertolino
André Sjöholm

Hicham Ali
Mattias Folkeson

Avbytare

Ahmed Nemer
Maher Touhami
Mustak Awad
Omar Aouida
Rebar Ali